1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Regler på survival-servern

Discussion in 'Regler' started by MineMytaw, Jul 11, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. MineMytaw

  MineMytaw Administrator
  Staff Member

  Joined:
  Jul 10, 2018
  Messages:
  76
  Likes Received:
  12
  På DSMC har vi en 16+ åldergräns. Detta betyder att vi inte kommer att skriva självklara saker som att man inte får kränka eller hota spelare på servern. Vår uppmaning är att använda sunt förnuft, det kommer du långt på.

  Trots allt, så har vi några kompletterande regler för att förtydliga vad som gäller på just DSMC;

  §1 Du får inte döda någon om personen inte är med på det. DSMC är främst en server för bygge - men självklart är det okej om man vill kriga enligt överrenskommelse.

  §2 Du får inte stjäla från kistor som inte är dina, om inget annat anges på en skylt bredvid.

  §3 Du får inte förstöra andras färdigställda byggnader eller påbörjade skapelser utan tillstånd. Tillhör byggnaden en inaktiv spelare så ta kontakt med en admin för tillåtelse.

  §4 Du får lov att vistas överallt på servern, till exempel besöka andras hus utan att dom är inloggade. Notera dock att det inte är tillåtet att bryta mot §3 för att detta ska gälla.

  §5 Det är strängt förbjudet att använda någon form av mod som är utöver survival. Detta gäller även mods som kartor och liknande (exkluderat Dynamic-mapen som finns på forumet).

  §6 Håll avstånd. Bygg inte för nära din granne utan att fråga om tillåtelse. Vi har satt >200 blocks som en gräns för tillåtet bygge, utan att fråga grannen.

  §7 Håll dina byggnader fysiskt realistiska. Detta betyder att du får lov att bygga "fantasy"-liknande byggnader. Reglen syftar snarare på att man inte ska bygga flygande öar, eller överdrivet långa broar utan stöd.

  Har ni några frågor gällande reglerna eller har sett några regelbrott var vänlig kontakta goagossen eller MineMytaw. Ha det roligt på servern!
   
  #1 MineMytaw, Jul 11, 2018
  Last edited: Jul 12, 2018
  goagossen likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page