1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Ansökningsmall och förklaringar till varför vi frågar det vi gör

Discussion in 'Ansökningsmall' started by MineMytaw, Jul 11, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. MineMytaw

  MineMytaw Administrator
  Staff Member

  Joined:
  Jul 10, 2018
  Messages:
  76
  Likes Received:
  12
  Följande är information om hur du ansöker och förklaringar till varför vi frågar det vi gör. När du har läst reglerna, och är redo att ansöka finns en tom mall längre ned i detta inlägg. Kopiera den och skapa en egen tråd i kategorin "Ansökningar" på forumet. Döp den tråden till ditt Minecraft-namn. Väl där, behandlar vi den så snabbt vi bara kan. Håll utkik de närmsta dagarna om du har blivit accepterad eller inte. Ibland händer det att vi vill att du ska komplettera din ansökan, gör detta så snabbt som möjligt. Behöver du inspiration på hur en bra ansökan ser ut, gå gärna in och kolla på några av de accepterade ansökningarna. Vi ser fram emot din ansökan!

  Blir du accepterad är IP:n till servern: play.dsmc.se

  Förnamn & Efternamn (Vi kommer att kolla upp så att du faktiskt är 16+.)

  Ort: (Var du bor)

  Berätta om dig själv: (Kan vara allt från hur du är som person, till dina vad du tycker är intressant att göra på fritiden. Behöver inte vara Minecraft-relaterat.)

  Vad har du för erfarenhet av Minecraft? (Låt dig inte avskräckas av att man måste ha mycket erfarenhet av Minecraft, för så är det absolut inte! Vi värderar trevliga spelare framför duktiga spelare, men givetvis är det ju roligt om man har spelat lite förut. Dela gärna bilder på dina bygge, det är väldigt kul att se på ansökningarna!)

  Varför valde du just DSMC? (Letade du efter en Minecraft-server för lite äldre, någon kompis som spelar här, slump?)

  Har du tidigare varit bannlyst från en server? (Vi vill veta detta för att kolla upp så du inte tidigare varit bannlyst från servrar på grund av regelbrott. Att du varit bannlyst betyder inte på något sätt att din ansökning inte kan bli accepterad, därför är det viktigt att du är ärlig kring detta. Om du har varit bannlyst, skriv gärna varför också.

  Var hittade du oss? (Statistik för oss, så att vi vet vilka plattformar som vi bör fokusera att bredda DSMC på.)

  Har du läst reglerna? (Räcker med ett ja/nej, du blir inte accepterad vid ett nej.)

  Jag vill inte ha mitt namn samt ort utskrivet på er hemsida!
  Det är inga problem! Skriv i din ansökan "Skickar i PM" på både de fälten. Skicka sedan ett privat meddelande till antingen goagossen eller MineMytaw. Vi kommer att behöva informationen för att kontrollera att du är du, då vi verkligen vill jobba mot en 16+ server, men det behöver inte stå i ansökan.

  Jag är inte 16 och vill spela på er server ändå!
  Vi kommer att arbeta mot en 16+ server då vi tror att det är en ungefärlig gräns när man är tillräckligt mogen för att spela på en sådan här server. Det kan dock i enstaka fall ske undantag då vi anser att det är en utomordentligt bra ansökan, eller att du känner någon på servern som är vuxen som kan gå i god för att du är OK att spela här. Notera dock att det fortfarande behövs en bra ansökan, även om någon går i god för dig. Om det visar sig den "minderåriga" du har gått i god för beträder ett regelbrott kommer båda att bli bannlysta från servern.

  Vi rekommenderar dock att om du är underårig, så bör du ändå vara 15 eller i allra yngsta fall 14. Var ärlig med detta i ansökan, det finns ingen chans att vi accepterar folk som ljuger om åldern.
  Mall utan förklaringar (kopiera nedan och fyll i, samt skapa en ny tråd med ditt Minecraft-namn som rubrik)

  För- och efternamn:

  Bostadsort:

  Berätta om dig själv:

  Vad har du för erfarenhet av Minecraft?

  Varför valde du just DSMC?

  Har du tidigare varit bannlyst från en server?

  Var hittade du oss?

  Har du läst reglerna?
   
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page