1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Nu äntligen har vi 1.13 på DSMC! Ut på haven med er!

Discussion in 'Information' started by goagossen, Jul 22, 2018.

 1. goagossen

  goagossen Administrator
  Staff Member

  Joined:
  Jul 12, 2018
  Messages:
  20
  Likes Received:
  9
  Då var det äntligen dags! Efter en del hinder har vi nu äntligen lyckats.
  Den temporära worldbordern vi tidigare haft är nu borttagen. Detta innebär att allt utanför en radie på cirka 8000 block runt spawn kommer att vara helt nygenererat, helt enligt 1.13's världgeneration! (yay!)

  Våra plugins (de få vi hade) kommer också sakta men säkert att komma tillbaka i takt med att vi fått ordning på det sista. Så oroa er inte! Ni kommer snart att få använda live-kartan igen. (phew!)

  Det lär inte vara några problem med världen, enligt vad vi upptäckt. Men om det mot förmodan skulle ha uppstått något problem, tveka inte på att kontakta någon av oss administratorer. Vi hjälper er gärna!

  Med allt detta sagt så hoppas vi att ni har det riktigt bra på vår server! Glöm inte att berätta om oss för andra som kan vara intresserade. Vi vill bli STÖRRE och KRAFTFULLARE! För det behöver vi er hjälp.

  Vi ses där ute! /goagossen
   
  Qwemm likes this.

Share This Page

 • Vad är DSMC?

  DSMC är en nystartad survival-server som riktar in sig på Minecraft-spelare. DSMC riktar främst in sig som en survival-byggserver, givetvis är kartan optimerad för äventyrarna också. Vi har flera projekt på gång, som stora städer och välorganiserade nether-transportvägar.
 • Användbara länkar

  Öppna annars snabb menyn

 • Hjälp DSMC att växa

  Att driva ett community innebär både tid och pengar. Med hjälp av några extra slantar kan vi investera i bättre hårdvara samt marknadsföring för att locka nya spelare. Att spela hos oss kommer alltid vara gratis.

  Skänk en slant till DSMC