1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Information & Bakgrund till servern

Discussion in 'Information' started by MineMytaw, Jul 11, 2018.

 1. MineMytaw

  MineMytaw Administrator
  Staff Member

  Joined:
  Jul 10, 2018
  Messages:
  98
  Likes Received:
  14
  [Minecraft] DSMC - Sveriges mest aktiva 16+ server.
  DSMC
  - Med ambitionen att bli den ledande servern för äldre ungdomar & vuxna i Sverige.
  [​IMG]
  Tidigare bygge på MCO, där vi höll till innan.

  Välkommen till tråden om DSMC, vad roligt att just du har hittat hit! DSMC är en nystartad survival-server som riktar in sig på Minecraft-spelare (eller blivande sådana) med åldern 16+. Anledningen till ålderbegränsningen är att vi vill ge ett alternativ för äldre spelare, något som vi tycker saknas i dagens minecraft-gemenskap när MCO (där vi höll till innan) har blivit inaktiv. Det finns också en anledning till att vi har valt 16+, och inte 18+ och det är helt enkelt den enkla anledningen att vi anser att gränsen för att vara något så när tillräckligt mogen för denna server går vid ungefär 16. (Man får lov att vara lite barnsligt omogen också, det är jag )

  Vi tar emot ansökningar från underåriga också, men ansökningen ska vara utomordentligt bra för att vi ska överväga att ta in dig. Om du är underårig ser vi gärna att du är 15, eller allra yngst 14 för att ens ansöka. Undantag kan göras, men i så fall är de väl utvalda. Om du har någon som kan gå i god för dig (som spelar på servern) kan det öka dina chanser.

  DSMC riktar främst in sig som en survival-byggserver, men givetvis är kartan optimerad för äventyrarna också. Vi har flera projekt på gång så som stora städer och välorganiserade nether-transportvägar. Detta är givetvis något som vi hoppas att nya spelare kommer att haka på, eller kanske rent av välja att bygga en egen stad antingen själv eller med några vänner. Vi hoppas självklart på ett stort intresse för att få igång ansökningarna till servern.


  [​IMG]
  Tidigare bygge på MCO, i vår storstad 'Jäklarp' som blev den en av de största städerna på servern.

  Ansökan

  Vi har ansökningskrav till vår server av den, också enkla anledningen, att selektera och nå en högkvalitativ spelarbas. Detta betyder inte att den som är bäst på Minecraft, spelar på vår server. Vi värderar alltid en trevlig person framför en duktig Minecraft-spelare, men är du båda två så ligger du ju väldigt bra till! Vi ser fram emot din ansökan. Där finns information om hur du ansöker i forumet, vänligen läs genom den innan du ansöker.

  IP till Server

  IP:n till servern är play.DSMC.se. Notera dock att du måste bli "whitelistad" innan du kan ansluta, information om hur man ansöker för att bli whitelistad står ovan.

  Kontakt

  Kontakt görs via hemsidan till antingen mig (MineMytaw) eller 'goagossen'. Vi mottager gärna förfrågningar om sponsring, samarbete (PM) och framförallt också ansökningar (via forumet)

  [​IMG]
  Tidigare fort-bygge på MCO. Givetvis prydd med bl.a skånska flaggan.
   
  #1 MineMytaw, Jul 11, 2018
  Last edited: Jul 12, 2018

Share This Page

 • Vad är DSMC?

  DSMC är en nystartad survival-server som riktar in sig på Minecraft-spelare. DSMC riktar främst in sig som en survival-byggserver, givetvis är kartan optimerad för äventyrarna också. Vi har flera projekt på gång, som stora städer och välorganiserade nether-transportvägar.
 • Användbara länkar

  Öppna annars snabb menyn

 • Hjälp DSMC att växa

  Att driva ett community innebär både tid och pengar. Med hjälp av några extra slantar kan vi investera i bättre hårdvara samt marknadsföring för att locka nya spelare. Att spela hos oss kommer alltid vara gratis.

  Skänk en slant till DSMC